Αρχική Σελίδα

Anping Guangming Metal Products Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. προϊόντων μετάλλων Guang Ming Anping, ΕΠΕ είναι στη κομητεία Hebei Κίνα Anping βιομηχανικών ζωνών πλέγματος καλωδίων. Τώρα έχουμε 9570 εκατομμύρια στα πάγια ενεργητικά μέσω της προσπάθειας όλα για τους υπαλλήλους μας. Είμαστε η ενσωματωμένη επιχείρηση που περιέχει την έρευνα, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

 

Μπορούμε να παρέχουμε όλα τα είδη πλέγματος καλωδίων ανοξείδωτου, στερεός εξοπλισμός ελέγχου, δονητής σχιστόλιθου, οθόνες δονητών σχιστόλιθου, πλέγμα λάσπης, διατρυπημένο φύλλο, ορυχείο που κοσκινίζει το πλέγμα και ούτω καθεξής. Έχουμε το εμπορικό σήμα «Hengyun».
Τα προϊόντα μας πωλούνται σε πολλά και πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Και έχουν εγκωμιαστεί ιδιαίτερα από τους διεθνείς πελάτες μας.

 

Η Co. προϊόντων μετάλλων Guang Ming Anping, ΕΠΕ προσπαθεί για την ύπαρξη από την ποιότητα, για την ανάπτυξη από τη φήμη. Έχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, την ανταγωνιστική τιμή, τη στερεά φήμη και τις αξιόπιστες υπηρεσίες μεταπώλησης. Βάσει της αμοιβαία επωφελούς και φιλικής συνεργασίας, ελπίζουμε πραγματικά να καθιερώσουμε την καλή επιχειρησιακή σχέση και να δημιουργήσουμε το καλύτερο μέλλον με τους παλαιούς και νέους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Από το έτος 1998, η επιχείρησή μας έχει συμμετάσχει να παραγάγει hookstrip οριζόντια τις οθόνες, τις οθόνες πλαισίων χάλυβα, το πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου, τα διατρυπημένα μέταλλα και άλλα σχετικά προϊόντα καλωδίων.

 

Έχουμε προωθήσει τη διοικητική εμπειρία, μέτρα διαδικασίας παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου για να εξασφαλίσει υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα παρέχονται στους πελάτες μας. Στην έμφασή μας στην ποιότητα των προϊόντων, επίσης ενεργά επικοινωνούμε με τους πελάτες, καταλαβαίνουμε τις ανάγκες πελατών, ενήμερες για τις ανεπάρκειές μας, και παρέχουμε την επαγγελματική και έγκαιρη υπηρεσία. Το εργοστάσιό μας ακολουθεί την πολιτική της «ανώτερης ποιότητας, χαμηλή τιμή», για να πάρει την τη μακροπρόθεσμη επιχείρηση των πελατών έγκριση και.

 

Θεραπεύουμε τους πελάτες μας ως Θεό μας, και φαινόμαστε ποιότητα ως ζωή μας, επιμένουμε φήμη πρώτα. Ελπίζουμε να ενισχύσουμε τις στενές σχέσεις εμπορικών συναλλαγών με τους εσωτερικούς και διεθνείς πελάτες με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, ισχυρή πιστωτική στάση και η ευνοϊκότερη τιμή, και οργάνωση μια γέφυρα που οδηγεί στο θαυμάσιο μέλλον από την αμοιβαία συνεργασία μας.

Anping Guangming Metal Products Co., Ltd. Anping Guangming Metal Products Co., Ltd. Anping Guangming Metal Products Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Hengyun

Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-25000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Company Location: Wei'er Rd.17-1, East of Industrial dist., Anping, Hebei,China

Factory Location: Wei'er Rd.17-1, East of Industrial dist., Anping, Hebei,China

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Σχιστολίθου οθόνης Shaker για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Σχιστολίθου οθόνης Shaker για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Σχιστολίθου οθόνης Shaker για τις πωλήσεις